Alig egy hónap múlva rajtol a SZIN!

5 nap, 170 fellépő, 90 zenekar és mintegy 80 DJ. Azonban a felsorolásnak még nincs vége. Végleges immáron a Szegedi Ifjúsági Napok programja, és olyan információkat is megosztottak velünk a szervezők, amelyeknek csak örülni lehet. Lássuk a részleteket!

szin

A SZIN négy napjának programjáról már eddig is bőséges infókat kaptunk, amelyek remélhetőleg sokak kedvét meghozták a Tisza-parti fesztiválozáshoz, de immáron az augusztus 26-ai 0. napról is lehull a lepel. A fesztivál 0. napjának világsztárja a drum and bass-t, a rockot és az elektronikus zenét ötvöző Pendulum formációja lesz. A Pendulum legismertebb szerzeménye a “Watercolour” és a “Witchcraft”, leghíresebb remixe pedig a The Prodigy “Voodoo People” című számának újradolgozása.
Mindemellett két szegedi vonatkozású zenekarról, a Honeybeastről és a Belmondoról már korábban mi is szót ejtettünk, de érdemes lesz ezen a napon még bekukkantani az Árkád Party Arénába is, ahol a lemezeket Bárány Attila és Sterbinszky pörgeti majd.
A 0. nappal a szervezők többek között a bérletet váltóknak szeretnének kedvezni, hogy még egy nappal többet tölthessenek el kellemes hangulatban a fesztivál helyszínén. A bónusznapra természetesen bárki jegyet válthat, és részesévé válhat a forgatagnak.

A SZIN party kamionjával a fesztivál kezdetéig az ország több pontján is találkozhatunk, és hangolódhatunk a nyárzáró rendezvénysorozatra. Többek között augusztus 1-jén a Medgyesegyházi Dinnyefesztiválon, augusztus 2-án pedig a székesfehérvári FEZEN Fesztiválon vár minden buliznivágyót lemezlovasokkal és nyereményekkel a négy keréken gördülő bulijárat.

A várakozás során különleges élményben is része lehet a rajongóknak, ugyanis bizonyos időpontokban a Szegedi Ifjúsági Napokon fellépő sztárok fogják árusítani a SZIN belépőket az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontban, az 1. emeleten, a SZIN jegyértékesítő standjánál. Augusztus 5-én elsőként Zsófitól, a Honeybeast énekesnőjétől, augusztus 12-én pedig Fannitól, az Anima Sound System énekesnőjétől lehet majd megvásárolni a belépőket. Augusztus 19-én Mező Misi vezényletével a Magna Cum Laude csapata fogja árulni a SZIN bérleteket és napijegyeket. Mindhárom alkalommal errre 17 és 18 óra között lesz lehetőség.

Sokak örömére pedig idén sem marad ki a Silent Disco! Ez a Medence Színpad egyedi kezdeményezése. Egy olyan különleges bulihelyszín, ahol hajnalig rophatják a fesztiválozók úgy, hogy a közelben lakók is nyugodtan hajthatják álomra a fejüket. A titok nyitja, hogy a DJ-k által kevert trackeket az arénában táncolók egy fülesen keresztül tudják fogni, úgy mint egy rádióadást. A változatosság pedig gyönyörködtet, mivel minimum kétféle stílusból választhatunk.

Amint újdonságokat hallunk a fesztiválról, azt feltétlen megosztjuk veletek, de addig is érdemes időnként ellátogatni a hivatalos Facebook oldalukra vagy a szin.org honlapra!

Kép forrása: szin.org

Mia