A választások után, a Foci VB előtt! – elemez: Török Gábor és Löffler Tibor

A nyári szünidő előtt szezonzáró programját tartotta a Makón egyre sikeresebb Közéleti Klub. A Városépítők Társasága által szervezett rendezvény vendége szerda este Török Gábor politikai elemző és a patriótizmus jegyében Löffler Tibor politológus volt.

kozeletiklub001

A makói Kalász Étterem különtermében családi hangulatú, interaktív beszélgetés zajlott a hallgatóság és az elemzők között. Márton Imre, a Városépítők Társaságának elnöke, az esemény házigazdája portálunknak elmondta, hogy a szezonzáró program témáját két aktualitás adta: a választások és a foci világbajnokság.

Löffler Tibor és Török Gábor elemezte a két választás eredményét, a politikai pártok helyzetét, és lehetséges kimenetelt is megfogalmaztak a jövőre nézve egy kis focival megfűszerezve. A beszélgetés a hallgatóság szemszögéből igen tanulságos volt, de valószínűsíthetően a két elemzőnek is, hiszen egyfajta eszmecserét, esetenként vitát folytattak egymással az este folyamán.

A Közéleti Klub a nyári szünet után újra visszatér a közélet egy-egy meghatározó személyiségével – tudtuk meg a szervezőktől.

DSC_1108[1]

Dani

Képek forrása: A szervezők

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s