Pályaválasztási roadshow Szegeden!

Kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra a jövő? Nem tudod, hogy melyik úton kellene elindulnod, hogy sikeres legyél az életedben? Az Új Nemzedék Plusz és az MR2 – Petőfi Rádió interaktív pályaválasztási roadshowt szervez Szegeden!

ujnemzedek
A beharangozó szerint hatalmas bulival várják a szervezők az érdeklődőket. A szegedi rendezvény a roadshow negyedik állomása. Az Új Nemzedék már Veszprémben, Győrben és Miskolcon is megmozgatta a fiatalokat. 9-16 óráig pályaválasztási tanácsadás, filmvetítés, interaktív játékok, Tiéd a színpad – szituációs játékok lesznek. Nem mellesleg a pályaválasztás és a munka világában pályaorientációs szakemberek, pszichológusok és grafológusok segítenek eligazodni. A szakmai progamokon kívül koncertek, színpadi programok is várnak. A nap házigazdája a hazai rap két legismertebb fenegyereke Ricsipí és Qka MC, alias Animal Cannibals. Továbbá pár órája került bejelentésre az Új Nemzedék hivatalos facebook oldalán, hogy Deniz is ott lesz a szegedi állomáson. Ráadásul a rendezvény díjtalan.

“Az Új Nemzedék Jövőjéért program azért jött létre, hogy mindenki saját szavaival mondhassa el, mit változtatna meg, mit mentene át a jelenből a jövőbe, mit vár a ma döntéshozóitól, és hogyan képzeli el azt a helyet, amely az otthont jelenti. Az édes otthont, amelyből csak egy van ezen a világon – Magyarország.”

mediabusz

Egy biztos, a beharangozó csillagos ötös, bízunk benne, hogy nagy buli lesz és megmozdul rá Szeged! Nem elfeledni, holnap Új Nemzedék roadshow az IH Rendezvényközpontban! Mi izgatottan várjuk, te is?

Dani

Képek forrása: Új Nemzedék

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s